WAAR HOU JY VAKANSIE DIE FEESSEISOEN?

 

Dit is al weer daardie tyd van die jaar en die vraag op meeste mense se lippe is: Waar gaan hou ons vakansie? Vir meeste is dit die see, vir ander is dit kamp in die bosveld, maar wat van die platteland?

Reën reken dat dit die ideale vakansiebestemming sal wees en nooi almal uit vir ‘n ‘Vakansie op die Platteland’, die title van hulle Desember-enkelsnit. Dit was nog ‘n op-en-af jaar met almal wat net kop bo water probeer hou en byhou met nuwe regulasies elke paar weke, maar Richann en René nooi ons almal uit om ‘n oomblik te vat en weg te breek van die geskarrel.

Verandering mag dalk so goed wees soos ‘n vaknsie, maar vakansie is selfs beter en waar dan beter om net bietjie te ontspan as in die middel van nêrens, langs ‘n stofpad by ‘n rivier? Dalk ‘n paar vriende en familie of ‘n geliefde op die plaas? Moet nie dat enige iets jou onderkry hierdie feesseisoen nie en sing-en-dans liewer saam met Reën se vrolike, goedvoel Somer treffer. ‘n Vakansie op die Platteland, mag dalk net wees wat jy nodig het.

VAKANSIE OP DIE PLATTELAND

beskikbaar vanaf 10 Desember 2021 op alle digitale platvorms.

 

Luister gereeld na jou gunsteling stasie.

Musical Venture Radio

 

 

Leave a Reply