DIE KUIER VAN DIE JAAR

Refentse sluit die jaar op ‘n hoogtepunt af met ‘n eksklusiewe partytjie-uitnodiging vir jou om sy gas by ‘n ‘Boerebal’ te wees. ‘Boerebal’ is ‘n Afrikaanse Glansgeleentheid gevul met biltong, Klippies & Coke, goeie musiek en ‘n sokkie-jol van formaat. Refentse het vir homself ‘n unieke plek in die Afrikaanse folklore uitgekap en is opgewonde om hierdie somerknal by sy repertorium te voeg.

Boerebal’ is ‘n hoë-energie-lied wat herinner aan sy partytjie-treffers ‘Oom Faan Se Plaas’ en ‘Vuil Vanderbijl’ – twee van sy vele enkelsnitte wat Goue Status behaal het. Verwag om hierdie SAMA-topverkoper se nuwe liedjie ‘Boerebal’ by elke Afrikaanse geleentheid te hoor hierdie Somer en te partytjie tot die son op kom.

BOEREBAL
beskikbaar vanaf 10 Desember 2021 op alle digitale platvorms.

 

Luister gereeld na jou gunsteling stasie:

Musical Venture Radio

 

Leave a Reply